Стопкадър БНТЕлитен социолог попиля ПП-ДБ.Нещата се развиват динамично от два месеца,

...
Стопкадър БНТЕлитен социолог попиля ПП-ДБ.Нещата се развиват динамично от два месеца,
Коментари Харесай

Социолог: ПП-ДБ продължават да бягат от това да са опаковани в коалиция с ГЕРБ

Стопкадър Българска национална телевизия

Елитен социолог попиля ПП-ДБ.

Нещата се развиват динамично от два месеца, само че макар тази динамичност нещата тъпчат на място. Виждаме разнообразни тактики от ръководещите сътрудници, само че без значително отместване. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия социологът от " Алфа рисърч " Боряна Димитрова.

Политиците споделят, че са подготвени за избори, само че гласоподавателите не са подготвени да ги кредитират със същото доверие, както на последните парламентарни избори. Под повърхността тлеят обилни напрежения. Просто сега няма кой да акумулира тази сила, съобщи Димитрова.

Моята прогноза е, че ще се стигне до ротация, до държавно управление, партиите няма да рискуват да отидат на избори " 2 в 1 ", уточни тя.

По-добре е да има някакъв вид съдружно ръководство, в сравнение с ръководството да се реализира със глобка, добави социологът, написа novini.bg.

Според поръчките на ГЕРБ очаква по-дълъг преговорен развой, в който позициите на партиите да бъдат стиковани. Ако оставката на Денков бъде гласувана на следващия ден, топката е в полето на президента. Ако оставката не бъде гласувана, държавното управление работи в оставка и се отваря прозорец за договаряния. " Продължаваме промяната – Демократична България " сякаш се опасяват да не се окажат изгубени в превода, изгубени в процедурите. Тъй като е отдавна във властта, ГЕРБ има повече лостове за въздействие. " Продължаваме промяната – Демократична България " Демократична България "  e центристко-дясно политическо обединяване, формирано от " пристигнаха със поръчка за промени, по тази причина бързат повече. В случая времето работи в изгода на ГЕРБ, разяснява Боряна Димитрова, като разясни, че съгласно нея въпреки всичко ще се стигне до някакъв тип съглашение.

ГЕРБ се стреми към това, от което бяга " Продължаваме промяната – Демократична България ". " Промяната " продължава да бяга от това да е опакована в коалиция с ГЕРБ, сподели още Димитрова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР